Termékek

Roll-up Standard film nyomattal

23 900 Ft-tól

Ha szeretné hatékonyabbá tenni vállalkozása működését egy olyan eszközzel, mely felhívja az értékesítendő termékekre, szolgáltatásokra az emberek figyelmét, egyúttal vásárlásra ösztönzi őket, akkor megtalálta a tökéletes megoldást. A roll-up állványok bel-, és kültéren (PVC anyag, vagy laminálás szükséges) egyaránt kiváló reklám eszköznek bizonyulnak; az üzletekben és azok előtt, rendezvényeken, előadásokon és kiállításokon is magukra vonzzák a figyelmet. Felhasználhatóságuk végtelen, hiszen könnyedén átmozgathatóak, szállíthatóak, tartósak és magas minőségük vitathatatlan.

Elérhető méretek

Szélesség: 85 cm, 100 cm
Magasság: 200 cm

Gyártási idő: 1-5 munkanap

A feltüntetett ár tartalmazza a roll-up szerkezetet, és a kívánt grafikát tartalmazó kinyomtatott film tekercset és a hordtáskát.

KEDVEZMÉNY

Fantasztikus ajánlatunk van az Ön számára! Ha nagyobb mennyiséget rendel, egyedi árajánlattal kedveskedünk Önnek, így még jobban megéri tőlünk vásárolnia.

Kattintson, és kérje egyedi árajánlatunkat most!

Kérjük válasszon méretet, majd töltse fel a képet!

Leírás

A Standard roll-up banner állvány a leghatékonyabb és legkedvezőbb árfekvésű kiállítási és promóciós reklámeszköz, mely garantáltan fellendíti vállalkozását. Méltán ez a legnépszerűbb állvány típus a piacon, mivel nagy figyelemfelkeltő hatással bír, ezáltal vásárlásra ösztönöz, emellett pedig rendkívül könnyen  összeszerelhető, mely folyamat nem igényel szakértelmet. Kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a masszív alumínium vázszerkezet, illetve a mobilitás, hiszen a roll-up könnyedén mozgatható, illetve szállítható.  Az állványban elhelyezett banner nyomat cseréje műhelyünkben megvalósítható rövid határidővel, kedvező áron. Mindezen lenyűgöző tulajdonságok mellett még egy  érv szól mellettünk;  a roll-up nem csak a minőségében kiemelkedő, hanem árfekvése is nagyon kedvező. Az állvány nagy méretben akár háttérként és térelválasztóként is használható. A szerkezet formavilága letisztult, működési elve egyszerű, jól bevált konstrukción alapszik. A banner nyomat a roll-up állvány alumínium testében feltekerve helyezkedik el, így kis helyet foglal el.  Válassza a PVC bevonatú, vagy UV laminált nyomatot, így a roll-up kültéren is használható lesz, mivel a reklámplakát tökéletesen védve lesz a szállítás közben esetlegesen bekövetkező sérülésektől, ujjlenyomatoktól, illetve az olyan környezeti hatásoktól, mint a napsütés okozta fakulás, vagy az eső okozta beázás (a váz nem vízálló), hiszen a laminált bannert víz-, és cseppálló borítás óvja. A szerkezethez tartozó vászon hordtáskának köszönhetően  a szállítás könnyedén és sérülésmentesen megoldható.

További információk
méret

85 x 200 cm, 100 x 200 cm