Termékek

X banner állvány film nyomattal

17 900 Ft-tól

Lendítse fel vállalkozását hatékony mobil reklámeszközeinkkel! Ha cége rendszeresen képviselteti magát kiállításokon, előadásokon, vagy üzlethelyiségét szeretné feldobni, akkor feltétlenül szüksége van egy banner állványra, melyben rögzített reklámplakáttal egy szempillantás alatt felkeltheti a vásárlók figyelmét. Tervezze meg vállalkozása arculatát, és mi elkészítjük Önnek bannerét, mely remekül fog mutatni az X banner állványra rögzítve. Ezzel a hatékony marketing eszközzel bővítheti a meglévő vásárlóközönséget és új, potenciális vásárlókat szerezhet. Hát nem nagyszerű?
Az igényeire szabott, elkészült nyomat az X alakban nyitható bannertartó állványra 4 ponton rögzíthető. A két felső, üvegszálas rúd teljes egészében megfeszíti az alsó fém lábakhoz rögzített nyomatot, így nyújtva teljes stabilitást a szerkezetnek. Az X banner állvány megjelenése a kifinomult eleganciát tükrözi, teret engedve a reklám banner képi világának. Ha biztosra akar menni, ne habozzon!

Elérhető méretek

60 × 160, 80 × 180, 120 × 200 cm

Gyártási idő: 2-5 munkanap

A feltüntetett ár tartalmazza a banner állványt, és a nyomatot.

KEDVEZMÉNY

Fantasztikus ajánlatunk van az Ön számára! Ha nagyobb mennyiséget rendel, egyedi árajánlattal kedveskedünk Önnek, így még jobban megéri tőlünk vásárolnia.

Kattintson, és kérje egyedi árajánlatunkat most!

Kérjük válasszon méretet, majd töltse fel a képet!

Leírás

Az egyoldalas fémlábú banner állvány stabil konstrukciójában hosszú távon megbízhat. A 4 ponton rögzíthető X banner állvány működési mechanizmusa, hogy a két felső üvegszálas rúd teljes egészében megfeszíti a fém lábakhoz rögzített nyomatot, így nyújtva rendkívül tartós eredményt. Kiemelkedő tulajdonágai közé tartozik a stabilitást nyújtó, fém lábakra helyezett masszív szerkezete, ugyanakkor könnyített súlya, melynek köszönhetően nagy mértékű mobilitást tesz lehetővé, így egyszerűen mozgatható a helyszínek között. Könnyed eleganciát sugalló stílusa teret enged a bannerek figyelemfelkeltő megjelenésének. Hogy miért ennyire népszerű és kedvelhető az X banner állványunk? Önállóan, szakértelem nélkül felállítható, többször újra hasznosítható, és a nyomatcsere sem igényel segítséget. A vászon hordtáskába rejtve könnyedén tárolható és hordozható, miközben megóvhatjuk a mechanikai sérülésektől. Az Eco modell teljes mértékben műanyagból készül, mely kedvező áron elérhető webshopunkban 2-féle méretben. Csapjon le kihagyhatatlan ajánlatunkra most!

Az X banner állvány felállítása gyors és könnyű, mely segítséget és szakértelmet sem igényel. Összeállítása 4 egyszerű lépésben kivitelezhető:
1. Vegye ki a tokból az állványszerkezetet és helyezze a földre
2. Hajtsa ki az alsó lábakat és állítsa fel
3. Illessze a helyére két felső műanyag rudat
4. Egymás után, felülről kezdve rögzítse a nyomat sarkait a szerkezet akasztóira

További információk
méret

60 x 160 cm, 80 x 180 cm